top of page

Kycklingfilé

Att köpa kyckling från oss innebär inte bara att du får en riktigt suverän produkt, du får bara kyckling, inget annat. Det kan ses som en självklarhet, men det är det faktiskt inte. Vi väljer ofta bort tillsatser och andra konstigheter för att få så kort ingredienslista som möjligt. Vår egna kvalitétsgaranti håller bred och hög standard och som vi mer än gärna delar med oss utav!

dottedline.png
logga.png

Välfärd

"Vi vill värna om djurens välbefinnande!

Våra högt ställda krav på djurens välmående ska vara lika tydlig som påsens uppenbarelse i butiken.

Produktionen genomgår ständigt tuffa tester för salmonella, och när något är 100% kan du vara säker på att vi varit ännu tuffare.

Kycklingarna strövar fritt fram i varma, torra stallar och har alltid tillgång till mat & vatten och garanteras god sömn och vila.

Tack vare våra fantastiska lantbrukare har vi ett högt engagemang för djurens välfärd och trivsel.

 

Hållbarhet

”Arbeta för att minska matsvinn!”

Genom att lägga stort fokus på fryst sortiment, bidrar vi till lägre matsvinn. Frysens fantastiska egenskap att bevara matens fräschhet har länge varit känt. Visste du att frusen mat håller 7300% längre än färsk? Ja, nu är väl det lite orättvist räknat men ändå viktigt när det gäller att handla mer klimatsmart! Detta underlättar inte bara för dig som kund, utan även för butiker och producenter där matsvinn annars är högt!

 

Antibiotika

”Hålla djuren friska, utan hög antibiotikaanvändning!”

Vår låga användning av antibiotika garanterar inte bara friska djur, utan erhåller också en riktig kvalitetsprodukt. Vi använder självklart inte heller antibiotika i förebyggande syften.


Transport

”Den mindre & jämnare landsytan i Danmark främjar hela kretsloppet”

Med våra korta transportsträckor mellan gårdar och fabrik, bidrar vi inte bara till lägre utsläpp, stressen hos våra djur hålls också låg.

Tack vara lägre påfrestning hos djuren, får köttet en unik och fantastisk mörhet & struktur.

 

Miljö

”Grön plast, fast i en blå förpackning”

Ja, nu använder vi sällan färgen grön på våra förpackningar, men det är inte vad som gör vår plast så speciell. Vi har nämligen valt att byta ut alla våra produktpåsar till plast med 35% lägre utsläpp av Co2, bra va?
 

Vill du läsa mer om vår gröna plast, tryck på den gröna ikonen!

mindre co2.png
bottom of page